Evenemangskalender

Om 

Evenemang, baler och fester annonseras alltid på hemsidan och ofta i facebookgruppen. Det är bra om du skickar ett mail och talar om att du kommer men det är inbetalningen, väl märkt med ditt namn som utgör själva anmälan. 

För evenemang där man förväntas komma i historiska kläder står det "dräkt anbefalles" men är du osäker, fråga ! Observera att det i detta kalendarie kan finnas event som arrangeras av någon annan än Sällskapet Gustafs Skål, det är då till dem man göra anmälan.

Kommande evenemang

Klicka på rubrikerna för att läsa mer om varje evenemang.


För enklare hantering för kassör så ber vi om att ni gör detta snarast.
De som inte sänt in sitt önskemål om återbetalning inom 3 månader kommer att behandlas som en generös gåva till föreningen.

OBS! Inställt! Emanuel Swedenborg, född Emanuel Swedberg, föddes den 29 januari 1688 i Sankt Jakobs församling i Stockholm, död 29 mars 1772 i London, var vetenskapsman, filosof, bibeltolkare, teosof, kristen mystiker, frimurare och teolog. År 1744 inledde han en andlig fas och hävdade att Gud öppnat hans ögon så att han från denna stund fritt...

Det blev uppskattat med Mahjongspelkväll och därför ordnar vi det en gång till. Vi är jätteglada att musikern Xiru Zhang kan komma igen. Ni som missade förra gången får er chans nu! Finns bara 14 platser.