Evenemangskalender

Om 

Evenemang, baler och fester annonseras alltid på hemsidan och ofta i facebookgruppen. Det är bra om du skickar ett mail och talar om att du kommer men det är inbetalningen, väl märkt med ditt namn som utgör själva anmälan. 

För evenemang där man förväntas komma i historiska kläder står det "dräkt anbefalles" men är du osäker, fråga ! Observera att det i detta kalendarie kan finnas event som arrangeras av någon annan än Sällskapet Gustafs Skål, det är då till dem man göra anmälan.

Kommande evenemang

Klicka på rubrikerna för att läsa mer om varje evenemang. Närmast i tid kommer överst.


Måndagen den 26 juli kl. 4 e.m. (i nådens år 2021) Medlemmar i sällskapet Gustafs skål, tillika våra vänner och gäster, hälsas varmt välkomna att deltaga i firandet och högtidlighållandet av C.M. Bellman å Kungl. Djurgården måndagen den 26 juli klockan 4 om eftermiddagen med samling vid Hasselbackens uteservering för en eller annan förfriskning...

Lördag 21 augusti kl. 18.00 på Kristinehovs Malmgård. Obs, klockslaget kan ändras. För att kunna följa FMHs riktlinjer är det färre platser än normalt och vill att alla gäster ska vara vaccinerade. Högtidsdräkt som vid en bal år 1772 anbefalles. Fråga om du är osäker på vad som gäller.

Vita Rosetten 1745. Obs! Utsålt. Välkomna till en hemlig svensk fest med skotskt tema. Året är 1745 och de skotska Jakobiterna söker stöd i Sverige.

Söndag den 27 juni. Köp byt sälj på Kristinehovs Malmgård kl. 18-00 - 21.00. Dräkt anbefalles. Underhållning av Hans Wilhelm Lövgren som Bellman. Ta med mat och dryck och 1700-tals tallrikar och bestick att äta med. Antalet deltagare är begränsat till 11 bord med 4 platser per bord.

Gustaf III:s Wänner har bjudit in sällskapet till picknick lördag 12 juni. Den 12 juni anno 2021 planerar Gustaf III:s Wänner en picque-nique å Drottningholms slottspark. Vi samlas kl 11 på Drottningholmsbåtarnas avgångsplats vid Stadshuset för gemensam färd ut till den vackra slottsparken. Alla medtar egen mat & dryck efter behag och vi önskar att...

Köp & Sälj 

29.08.2020

Äntligen dags för Köp & Sälj igen! Lördag 29 augusti kl. 12-15.