Axel von Fersens charmkurs - 29 april

04.01.2022

Axel von Fersens charmkurs: Platinum-upplagan! Kristinehovs Malmgård fredag 29 april kl. 19.00.

Nyhet! Vi bjuder på en drink före föreställningen. 

"Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville." Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs Platinum-upplagan är en underhållande föreställning med Caroline Donath. 

Du får ta del utav tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig varsamt och lekfullt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta, utan att behöva resa dig ur stolen. Efter föreställningen får alla deltagare ett fint diplom för sina nya färdigheter. Man kan därefter titulera sig "Avancerad Charmör". Denna charmkurs är den så kallade Platinum Edition, den lyxiga fortsättningskursen, öppen för alla. Även du, som redan gått Axel von Fersens charmkurs, är alltså välkommen att förhöja dina kunskaper med nya tips.

FAQ 

KOMMER AXEL VARA DÄR?
Axels ande finns med på plats, allt för att göra dig fullfjädrad i finess. 


JAG KÄNNER LÄNGTAN EFTER FRAMGÅNG. KAN AXEL HJÄLPA MIG?
Ja, det kan han."Klart charmig självhjälpskurs." DN "När kvällen var slut ville jag ha mer." Scenkonstguiden Caroline Donath är skådespelerska, dramatiker och logonom (röstcoach). Hon är specialiserad på olika röster och på att använda sig av ett autentiskt historiskt material. Med "Axel von Fersens charmkurs" och tvåan, "Axel von Fersens charmkurs: Platinum-upplagan" har hon diplomerat tusentals besökare i charm. 

Längd: Varierande ca 1,5 timme, därpå får du diplomet. 

BILJETTER VIA SWISH: 210 kr.
Köp biljett genom att swisha 210 kr per biljett till 073-151 96 68

Numret går till Anna Löfgren, föreståndare på Kristinehov. Ingen bekräftelse kommer. Swisha = du har din biljett. 

När du kommer till föreställningen står ditt namn och antal biljetter på en lista. Om du inte har Swish, kan du boka genom att skicka ett mail till anna@kristinehovsmalmgard.se eller ringa till expeditionen på tel-nr 08-668 95 68 vardagar mellan kl 14-19. 

Kristinehov är en riktig 1700-talsherrgård och ligger ett stenkast från Hornstulls tunnelbana, uppgång Högalidsgatan. 

Välkomna till Axel von Fersens charmkurs: Platinum-upplagan!