Evenemangskalender

Om 

Evenemang, baler och fester annonseras alltid på hemsidan och ofta i facebookgruppen. Det är bra om du skickar ett mail och talar om att du kommer men det är inbetalningen, väl märkt med ditt namn som utgör själva anmälan. 

För evenemang där man förväntas komma i historiska kläder står det "dräkt anbefalles" men är du osäker, fråga ! Observera att det i detta kalendarie kan finnas event som arrangeras av någon annan än Sällskapet Gustafs Skål, det är då till dem man göra anmälan.

Kommande evenemang

Klicka på rubrikerna för att läsa mer om varje evenemang.


Kultursöndag på Kristinehovs Malmgård. Specialvisning kvinnokläder från 6 olika länders kulturområden. Välkomna att se denna färgsprakande och vackra specialvisning om kvinnors traditionella kläder. Gårdsvisning kl: 14.00-14.30. Konsert kl: 14.30-15.00.

Svaneholm slott - Juvelen i kronan John Wickman lärare och museiansvarig på Svaneholms slott berättar om livet i äldre tid på slottet. Historien levandegörs med anekdoter, episoder ur dagböcker och visning av föremål från slottets digra samling. Möjlighet till att köpa nya Svaneholmsboken.

Välkomna på "Oktoberfest" i 1700-talsanda! Torsdagen den 28 oktober hålls en alternativ "Oktoberfest" på Kristinehovs Malmgård på Södermalm i Stockholm! Det blir fest à la 1700-tal med livemusik från Tyskland, mat och dans. Alla som vill är givetvis varmt välkomna att delta i festligheterna!