Vi önskar dig varmt välkommen 
som medlem i Sällskapet Gustafs skål 2022

Tack för din betalning!

Vi vill hälsa dig välkommen som medlem i Sällskapet Gustafs Skål. Vi är en ideell förening där alla medlemmar hjälps åt med att driva föreningen och med att levandegöra 1700-talet. Som medlem bidrar du till bevarandet av flera kulturgårdar i Stockholm. Som medlem har du möjlighet att delta i medlemsaktiviteter och köpa biljetter till våra evenemang före alla andra.

Tillsammans lär vi oss mer om historia genom att själva pröva på! Vi arrangerar olika typer av träffar så som systugor, danskvällar, baler, konserter och spelkvällar och mycket mer.

Det är viktigt att vi har dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka ut information och erbjudanden både via e-post och postiljon. Komplettera eller ändra dina uppgifter: medlem@gustafsskal.se

På vår hemsida finner du bland annat tips, länkar, matrecept och filmer om Vett & Etikett under 1700-talet. Hemsidan uppdateras löpande och innehåller även information om alla aktuella evenemang och hur du anmäler dig till dessa.

Har du ett förslag, ett tips eller vill arrangera ett evenemang för Sällskapet? Kontakta styrelsen på gustafsskal@hotmail.com.

Vi önskar er ett gott 2022 med många härliga sammankomster och nya bekantskaper.

/ Styrelsen

Få ut mer av ditt medlemsskap: