Sällskapet syns i media

Temat var de fyra årstiderna och det fanns gott om spektakulära inslag på det temat i balgästernas kostymer. En man hade en hel räv på sin axel, en kvinna hade håruppsättningen full av frukter och cellisten som spelade till dansen hade en snöbollar staplade till en lysande snölykta ovanpå peruken.
Ivar Mehren från Oslo tillhörde de mest långväga...

Anno 1790

01.09.2011

Statistuppdrag där flera av våra medlemmar medverkade

Sällskapets logotyp

Här kan du ladda ner vår logo för att använda i marknadsföring till evenemang som hålls i Sällskapets regi. Observera att alla sådana arrangemang måste klargöras med styrelsen innan. Logotypen finns i olika filformat och i svart och vit, använd den så att det tydligt framgår vad den symboliserar och att kontrasten mellan bakgrunden och loggan är god nog. Använd den svarta på ljus bakgrund och den vita på mörk bakgrund.

Logotypen är skyddad och får ej redigeras, sträckas eller på annat vis manipuleras. 

Är du osäker och behöver hjälp, kontakta oss. 


Logotyp i eps-format

Eps-filer används till trycksaker eller där upplösningen på bilden måste vara hög. Exempelvis broschyrer och flyers.

Ladda ner här:


Logotyp i png-format

Png-filer används till webb och andra layouter där upplösningen inte är så stor. Bakgrunden är genomskinlig och passar att läggas på en ren yta, ej direkt på en bild som har mycket detaljer för då blir det svårt att tyda den.

Ladda ner här: 


Logotypen i png-format 

Vanligt bildformat där loggan är svart och bakgrunden vit. Används till webb och andra små bilder där upplösningen inte behöver vara stor. Obs, används ej till trycksaker.

Ladda ner här: