Oktoberfestkrog 6 okt 2018

06.10.2018

Lördagen den 6 oktober hålls en "Oktoberfestkrog" på Kristinehovs Malmgård på Södermalm i Stockholm! Festen ryms inom ramen för de speldagar som Föreningen för Tidig Musik (FFTM) anordnar under helgen och är ett samarbete mellan FFTM, det historiska sällskapet "Gustafs skål" och Kristinehovs Malmgård. Alla som vill är givetvis varmt välkomna att delta i festligheterna! Kvällen inleds med en liten konsert med musik från södra Tyskland, som deltagarna under spelhelgen framför, därefter middag och sedan sällskapsdans från 1700-talet under ledning av dansmästare Anna Löfgren.

En öl/ett glas vin ingår i priset, fler kan sedan köpas för 30 kr per flaska/glas. Dräkt i någon form är önskvärd, folkdräkt eller historisk dräkt, men inte obligatorisk. Kanske har någon en tysk eller annan intressant dräkt, som passar i sammanhanget!?

Tider för kvällen: 17.00 Konsert 18.00 Middag 20.00 Sällskapsdans Dag 6 oktober 2018 Plats Kristinehovs Malmgård, Stockholm Pris 300 kr, betalas på plats antingen kontant eller swish.

Anmälan: anders@ kristinehovsmalmgard.se

Välkomna!

FFTM, Gustafs skål och Kristinehovs Malmgård