Evenemangskalender

 Eventet annonseras alltid på hemsidan och ofta i facebookgruppen. Det är bra om du skickar ett mail och talar om att du kommer men det är inbetalningen, väl märkt med ditt namn som utgör själva anmälan. För evenemang där man förväntas komma i historiska kläder står det "dräkt anbefalles" men är du osäker, fråga ! Observera att det i detta kalendarie kan finnas event som arrangeras av någon annan än Sällskapet Gustafs Skål, det är då till dem man göra anmälan.  Eventen presenteras i ordningen; längst fram i tid ligger överst ! 

Är du ännu ej medlem men ändå vill få information om våra evenemang kan du registrera dig på vår maillista här.

Föllinge 1700-talsvecka med kurs i 1700-talets sällskapsdanser, föredrag, konserter och högmässa efter 1693 års handbok. För mer upplysningar kontakta Wilhelm Dahllöf ville@kristinehovsmalmgard.se.

Då knopparna brister firar vi Linné med en sprakande 1700-talsfest marknad, föredrag och dans. Fynda mat och hantverk på marknaden. Lyssna på föredrag om Linnésommaren. Experimentera med växter och gå på upptäcktsfärd bland ståndare och pistiller. Eller mingla bara runt bland frasande kjolar och blänkande skospännen. Fri entré hela dagen.

I år hittar du oss på Stadsmuseum som inviger sina nyrenoverade lokaler ! från kl 16:00 27/4- kl 16:00 28/4

                                     

 Se event NÄRMARE i tid genom att klicka på "gamla inlägg" ovan