Evenemangskalender

 Eventet annonseras alltid på hemsidan och ofta i facebookgruppen. Det är bra om du skickar ett mail och talar om att du kommer men det är inbetalningen, väl märkt med ditt namn som utgör själva anmälan. För evenemang där man förväntas komma i historiska kläder står det "dräkt anbefalles" men är du osäker, fråga ! Observera att det i detta kalendarie kan finnas event som arrangeras av någon annan än Sällskapet Gustafs Skål, det är då till dem man göra anmälan.  Eventen presenteras i ordningen; längst fram i tid ligger överst !

Our first event "Alexander's ball, 1809" will take place on 9th of February 2019 in Tali Manor in Helsinki. Save the date! More information will be published soon.

Wälkomna till en fest i vintermörkret!
Vad kan väl vara trevligare än att träffas på det vackra Sturehofs slott i vintermörkret! Slottet ska renoveras och kommer stängas för uthyrning från februari till maj - så vi passar på att ha en vinterbal innan dess.
Vi dansar, spelar, äter och umgås under några timmar i vinternatten.
Klockslag: 15.00...

Vi möts kl 13:00 utanför stora entrén till Skansen vid bankomaten. Förboka gärna din entrébiljett så kommer vi fort in.

Han var en av världens största charmörer. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs är en humoristisk och underhållande afton med Caroline Donath baserad på Axels dagbok och brev. Det är en blandning av monolog och dokumentärt berättande där Caroline går in och ut ur rollen som Axel som skriver i sin dagbok: "Jag såg på damerna och visste,...

                                     

 Se event NÄRMARE i tid genom att klicka på "gamla inlägg" ovan